WTW-LUCHTFILTERS.NL
Bijlestaal 46F
Broek op Langedijk
072-5332378
info@wtw-luchtfilters.nl

 

Assortiment

 
 
 
     
 


       

WTW-Luchtfilters.nl  is al jaren een betrouwbare leverancier op het gebied van luchtfilters voor luchtbehandelinginstallatie, en warmte terug win systemen (WTW). Uiteraard is dit niet onze enige specialiteit, we verzorgen tevens de levering van cleanroom luchtfilters en serveruimte koeling luchtfilters in alle filterklasse.

Filters: hier een greep uit ons vakgebied: ziekenhuizen, laboratoria en cleanrooms, scheep- en luchtvaartindustrie en industriële spuiterijen. Kortom alles op het gebied van luchtbehandeling. Deze veelal specifieke luchtfilters, kunnen wij op maat laten fabriceren. Een andere tak van sport, zijn woningen welke uitgerust zijn met gebalanceerde ventilatie met warmte terugwinning. Deze woningen, beschikken over een ideaal ventilatiesysteem voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Het bestellen van onze producten
Informatie aanvragen over onze werkwijze of producten aanvragen welke niet vermeld staan in onze webshop, kunt u het beste doen via ons contact formulier, wij zullen op korte termijn reageren op uw aanvraag. Wenst u bijvoorbeeld luchtfilters te bestellen voor een specifieke luchtbehandelingskast (LBK filters), en kunt u de filters niet vinden in onze webwinkel. Dan kunt u dit het beste met het contactformulier doen, telefonisch contact opnemen is natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen dan zo snel als mogelijk reageren op uw vraag.

Maatwerk Cleanroom luchtfilters
Voor luchtfilters in o.a. cleanrooms gelden veelal andere eisen, deze eisen zijn uiteenlopend. Van maatwerk luchtfilters met een hoge filtratieklasse en grote luchtdoorlaatbaarheid, tot standaard maatvoeringen met standaard filterklasses.

Luchtbehandelingskasten filtersets

Stork vervangende filtersets / Itho vervangende filtersets / Exhausto vervangende filtersets / Ned-Air vervangende filtersets / GEA happel vervangende filtersets

Wenst u direct te bestellen, dan kan dat eenvoudig. Maak eerst u account aan (klik op filters bestellen) en geef de noodzakelijke gegevens. Ons systeem houdt in geval van filter bestellingen het filtertype dat u heeft geselecteerd vast voor toekomstige bestellingen. Weet u niet welk filtertype u moet bestellen? Vul dan het contactformulier in en u ontvangt op korte termijn antwoord.

U kunt eenvoudig filtersets bestellen, normaal gesproken gebruikt u eens per vijf a zes maanden een nieuwe filterset, oftewel ruim twee keer per jaar. Wanneer uw huis gesitueerd is nabij snelwegen en/of industrie, dan is het raadzaam de filters drie tot vier keer per jaar de te vernieuwen.

Indien u zo min mogelijk uit wil geven aan porti, kies dan voor een bestelling eens per jaar met zoveel sets als u nodig heeft per jaar.


Wilt u eerst meer informatie of telefonisch contact, stuur ons dan een zoals hiervoor gezegd een bericht via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  De filters welke wij leveren voldoen aan strenge Europese norm  EN779:2012